Organisatie
Historie
1 januari 2016
Updates mbt matchmaking!
1 januari 2016
Laat alles zien

Organisatie

De organisatie van dit evenement ligt in de handen van Anton Schut & Chris Niewold.

Deze 2 vrienden hebben zelf jaren lang diverse martial arts bedreven. Op verschillende niveaus, zowel nationaal als internationaal hebben ze geacteerd. De hierbij opgedane kennis, ervaring en enthousiasme voor deze sporten heeft ze jaren geleden doen besluiten om evenementen van een hoge kwaliteit te gaan organiseren. Dit om de sporters een mooi podium te bieden om hun kwaliteiten te tonen. Eea wordt gerealiseerd onder auspiciën van de FOG (federatie oosterse gevechtskunsten) welke onderdeel uitmaakt van het NOC/NSF. Dit “keurmerk” is tevens een garantie richting de overheid en gemeenten dat ze te maken hebben met een organisatie die zich conformeert aan de kernwaarden gesteld door de FOG-NOC/NSF.

Comments are closed.